O nama

Dobrodošli u Cafe & Lounge bar Desanka

Cafe Lounge Bar “Desanka” je novijeg datuma i pozicioniran je u samom srcu Vračara, u ulici Desanke Maksimović, po kojoj je i dobio ime. Nalazi se na potezu između Krunske ulice i Bulevara kralja Aleksandra. U ovoj mirnoj ulici, koja izlazi na park Tašmajdan, se možete opustiti u našem prijatnom ambijentu, bilo da ste sami ili u društvu.

Sigurni smo da ćete u našoj bogatoj ponudi, pažljivo odabranih proizvoda, naći vaš favorit i da ćemo postati neizostavni deo vaše svakodnevnice.

Biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo i ponudimo neki od naših specijaliteta!

Pizza

Polazeći od originalne italijanske recepture za testo sa brašnom “00” (Zero-Zero), uz poštovanje celog proizvodnog ciklusa, pažljivo probrani premium sastojci će probuditi sva vaša čula, osigurati maksimalan užitak i zasigurno pridobiti vaše poverenje.

Slana palačinka

Sa akcentom na kvalitet i bogat sadržaj, neka od naših palačinki će sigurno biti pravi izbor za vas. Bez obzira na vaš odabir (šunka, pečenica, kulen, pršuta), pažljivo pripremljena palačinka, potom blago zapečena na šamotu, prijaće vam u svako vreme.

Sendvič

Sveže napravljen somun od pizza testa a potom pečen na šamotu će vam sigurno utoliti glad, bez osećaja težine u stomaku. U nekoj od odabranih kombinacija (srpski, fungi, feta, domaći, zlatiborski) sigurno ćete naći vašeg favorita.

Slatka palačinka

Kvalitetna i sadržajna poslastica po svačijem ukusu. Neki od odabranih filova (nutella, kinder bueno, džem, plazma, sladoled itd…) biće savršen spoj  uz jedan espresso/nescafe ili neko od osvežavajućih pića naše ponude.

Rekli su o nama

Ovde možete da pogledate utiske naših gostiju. Vi ste tu da ocenite našu uslugu i naše specijalitete.

0

Proizvod je dodat u korpu

Pogledaj korpu